Nesebar - recenze - Bulharsko

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
24. srpna - 31. srpna 2021

10 878 Kč  9 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
✈ letecky Praha, Brno
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
3. srpna - 10. srpna 2021

10 878 Kč  9 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
31. srpna - 14. září 2021

8 189 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
27. července - 10. srpna 2021

9 309 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
20. srpna - 3. září 2021

9 309 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
3. srpna - 10. srpna 2021

6 713 Kč  6 109 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
29. června - 6. července 2021

10 855 Kč  7 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
3. srpna - 13. srpna 2021

7 072 Kč  6 648 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
17. srpna - 24. srpna 2021

6 713 Kč  6 109 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Penzion Pinkovi

👍 94 %
25 hodnocení
Penzion Pinkovi - Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar | Bulharsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
14. září - 28. září 2021

6 599 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Bar, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 3,5 km   ➜ od letiště: 30 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 718

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Nesebar - recenze - Bulharsko - nejlepší recenze

Nesebar - recenze - Bulharsko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 2hvězdičkový Penzion Pinkovi. Recenze je udělená na základě 25 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je úterý 24. srpna 2021 a den příjezdu/příletu je úterý 31. srpna 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 9 790 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Nesebar a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 10 % z původní ceníkové ceny 10 878 Kč. Do lokality Nesebar, kde se ubytování Penzion Pinkovi nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Brno, Ostrava. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute v Bulharsku v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Nesebar podle referencí od 25 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Nesebar - recenze - Bulharsko

Nejlevnější Nesebar - recenze - Bulharsko

Nejlevnější dovolenou Nesebar - recenze - Bulharsko pořídíte v 2hvězdičkovém ubytování Penzion Pinkovi. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 10. září 2021 a příjezdem/příletem v pátek 17. září 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 4 069 Kč. Rekreace v resortu Nesebar je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Bulharsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Penzion Pinkovi v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 9 % z původní prodejní ceny 4 471 Kč. Penzion Pinkovi je situován v letovisku Nesebar. Doprava do letoviska Nesebar je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Bulharsku na podzim s průměrnou recenzí 94 % dle 25 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Nesebar - recenze - Bulharsko

Nesebar - recenze - Bulharsko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Bulharsku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Sol Nessebar Mare & Bay v letovisku Nesebar. Termín odjezdu/odletu je v neděli 22. srpna 2021 a datum příjezdu/příletu je v pondělí 30. srpna 2021. Pobyt je v délce 9 dní - 8 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 20 890 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Bulharsku a o podmínkách dovolené v Sol Nessebar Mare & Bay v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě o prázdninách zahrnuje aktuálně slevu 28 % z původní ceníkové ceny 29 014 Kč. Do lokality Nesebar, kde se ubytování Sol Nessebar Mare & Bay nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené v Bulharsku. Průměrná recenze Sol Nessebar Mare & Bay je 92 % podle referencí od 146 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Nesebar - recenze - Bulharsko - recenze

Penzion Pinkovi - Nessebar - Nesebar

Dovolená byla moc hezká a pěkná moc se nám tam líbilo příště pojede zasvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Nesebar v Bulharsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Bulharska vyberte úvodní stránku v Bulharskolastminute.cz - dovolená Bulharsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Bulharsku můžete vybrat z následujících 23 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Bulharskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Nesebar můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Nesebar. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Malta, pobyty Mauricius 2021 nebo například zájezdy Norsko 2021 či Last Minute Polsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Nesebar - recenze - Bulharsko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Bulharsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Bulharskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Bulharska. Web Bulharskolastminute.cz využívá cookies.