Obzor - First Minute - recenze

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
2. srpna - 12. srpna 2022

14 079 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava, Pardubice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
26. srpna - 2. září 2022

12 329 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
16. srpna - 26. srpna 2022

14 079 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava
🍽️ snídaně
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
29. července - 9. srpna 2022

14 759 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava, Pardubice
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
10. června - 24. června 2022

15 409 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava, Pardubice
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
26. srpna - 9. září 2022

15 409 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava, Pardubice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
2. září - 9. září 2022

11 459 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
9. srpna - 19. srpna 2022

14 079 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava, Pardubice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
10. června - 17. června 2022

11 589 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Penzion Barba

👍 88 %
90 hodnocení
Penzion Barba - Obzor - First Minute - recenze

Obzor | Bulharsko | First Minute
✈ letecky Praha, Brno, Ostrava, Pardubice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
1. července - 8. července 2022

12 659 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Lednička, Hotelová restaurace, Volejbal, Wifi zdarma

➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

Zobrazeno 1-10 z celkem 55

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 55 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Obzor - First Minute - recenze - nejlepší recenze

Obzor - First Minute - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 88 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 2hvězdičkový Penzion Barba. Recenze je udělená na základě 90 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je úterý 2. srpna 2022 a den příjezdu/příletu je pátek 12. srpna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 14 079 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 11 dní, 10 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Obzor a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Obzor, kde se ubytování Penzion Barba nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Brno, Ostrava. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute vhodné pro seniory - osoby starší 55 let v Bulharsku v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Obzor podle referencí od 90 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 88 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Obzor - First Minute - recenze

Nejlevnější Obzor - First Minute - recenze

Nejlevnější dovolenou Obzor - First Minute - recenze pořídíte v 2hvězdičkovém ubytování Black Sea. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 2. září 2022 a příjezdem/příletem v pátek 9. září 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 11 179 Kč. Rekreace v resortu Obzor je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Bulharsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Black Sea v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Black Sea je situován v letovisku Obzor. Doprava do letoviska v lokalitě Obzor je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha, Brno, Ostrava, Pardubice. Využijte nejlevnější First Minute vhodné pro seniory - osoby starší 55 let v Bulharsku na podzim s průměrnou recenzí 86 % dle 185 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Obzor - First Minute - recenze

Obzor - First Minute - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Bulharsku? Zkuste přepychový luxusní 2hvězdičkový Penzion Barba v letovisku Obzor. Termín odjezdu/odletu je v pátek 26. srpna 2022 a datum příjezdu/příletu je v pátek 2. září 2022. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 12 329 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Bulharsku a o podmínkách dovolené v Penzion Barba v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Obzor, kde se ubytování Penzion Barba nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Brno, Ostrava, Pardubice. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute vhodné pro seniory - osoby starší 55 let v Bulharsku. Průměrná recenze Penzion Barba je 88 % podle referencí od 90 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Obzor - First Minute - recenze - recenze

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Obzor v Bulharsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Bulharska vyberte úvodní stránku v Bulharskolastminute.cz - dovolená Bulharsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Bulharsku můžete vybrat z následujících 23 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Bulharskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Obzor můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Obzor. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Maledivy, pobyty Maroko 2021 nebo například zájezdy Německo 2021 či Last Minute Polsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Obzor - First Minute - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Bulharsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Bulharskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Bulharska. Web Bulharskolastminute.cz využívá cookies.